Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Schválnosti?

4. 11. 2013

Jiří Vacek

V sobotu 16. listopadu máme veřejnou meditaci v Praze, ve Spolkovém domě ve Stodůlkách. Sál je velký, takže je to jedna z mála příležitostí, kdy se můžeme všichni sejít. Jak jsem se dozvěděl, Hynek chtěl mít právě tentýž den „celodenku“ v Olomouci. Po celý rok je mnoho možností, kdy mohou mít meditaci, ale chtěl ji zrovna tentýž den...

 

Kdybychom se s Němci dohodli…

4. 11. 2013

Jiří Vacek

Připusťme, že bychom se s našimi Němci dohodli a odstoupili například Chebsko ve prospěch Německa. Co by se stalo? Myslí si někdo doopravdy, že by Hitler nevyvolal válku, nezničil Československo, nenapadl Polsko, nevyvraždil 7 milionů Židů a 360 tisíc Čechů? Němci v čele s Hitlerem měli již několik let před začátkem vypracovány plány války, na jejímž konci měl být český národ totálně zničen a „prostor Čech a Moravy“, jak naše země zpupně nazývali, se měl stát trvale německým.

 

Nekonečná řada německých zločinů

12. 11. 2013

Jiří Vacek

Zločiny na Češích začali Němci páchat ještě před Mnichovem v roce 1938. Neminul den, ve kterém by čeští obyvatelé našeho pohraničí nebyli vystaveni surovým útokům včetně našich dětí. Již i němečtí spolužáci českých dětí jim nadávali a bili je. Dospělí se k tomu přidávali. Byli i vážně zranění a mrtví. Přepadání českých úřadů – pošt, celnic, policie atd. bylo na denním pořádku. Po okupaci naší země 15. března 1939 německý teror vypukl naplno.

 

Co se děje v Olomouci?

16. 11. 2013

Jiří Vacek

...Nejedná se o osoby, ale o síly, boj sil dobra a zla. Zlo nás nerado ztrácí ze své moci a proto napadá nejvíce ty, kteří nás z jeho moci vysvobozují. Pokud se zlu podaří nás od těchto lidí oddělit, pošpinit je, má svůj úspěch téměř jistý. Takto se dělo vždy všem mistrům...

 

Společenství pracuje dál, listopad 2013

18. 11. 2013

Jiří Vacek

I přes rozruch v Olomouci společenství jako celek pracuje v klidu a usilovně na stezce dál. Meditace probíhají pravidelně. Ti, co se upřímně snaží, dostávají dál pomoc jak duchovní tak i v zevních záležitostech...

 

K další SMS, 17.11.13

19. 11. 2013

Jiří Vacek

...Zákon příčiny a následku nezná výjimky ani milost neuděluje. Každý má přesně, co sám zapříčinil. Je nesmírně udivující, že hledající se nechovají tak, aby si nevytvářeli utrpení. Jak je možné takové chování, když musí vědět, co je za ně čeká, je skutečně záhada.

 

O našich seminářích a činnostech

20. 11. 2013

Jiří Vacek

...Vést meditace, zejména týdenní, je velká a namáhavá práce a oběť pro druhé. V současné době je nemůže vést po celou dobu konání jeden mistr. Musí se ve vedení střídat po dnech. I tak jde o velkou oběť. Kdybychom nebyli v současnosti čtyři, kteří se mohou uvolnit na všechny semináře, museli bychom jejich pořádání podstatně omezit. To, že se v současné míře konají, je jen jejich zásluha...

 

Kdy se protivíme Bohu

23. 11. 2013

Jiří Vacek

Ježíš nám dal jasná pravidla a poučení, jak se máme chovat ke svým bližním, což platí zejména o našem chování v duchovním společenství. Nejen o chování, hlavně o našem smýšlení o nich. Nejdůležitější z nich je přikázání lásky k bližním i k nám samým. Kdo nemiluje své bližní, v tom není ani Bůh, protože Bůh je láska.

 

Pravda o přátelském soužití Němců s Čechy

26. 11. 2013

Jiří Vacek

Hitlerovi pohrobci dnes ustavičně lžou o přátelském soužití Němců s Čechy v Českých zemích. Když se jim to dříve hodilo, tak stejně lhali o tom, jak Němci trpí pod zlými Čechy. Co je pravda? Podle Němců právě to, co jim vyhovuje. Dnes lžou o přátelském soužití, protože to je tvrzení, které zpochybňuje jejich odsun. Žili s námi v přátelství a my jsme je vyhnali. Prostě opět ti zlí Češi. Lstivá lež.

 

Léčivá moc prašadu

29. 11. 2013

Jiří Vacek

V prašadu je mocná duchovní síla. Proto je na prvém místě určen jako pomůcka v meditaci. Lépe, než jej sníst, je proto jej držet v každé dlani jeden po celou dobu meditace. Účinek, zlepšení soustředění, je okamžitý. Využití prašadu je možné i při léčení. Držet jej potřebnou dobu na postiženém místě těla nebo jej v případě zažívacích obtíží sníst.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky