Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Mistr a společenství

1. 8. 2013

Jiří Vacek

Mistr je jen jeden a je jím Bůh, vědomí Já jsem. Osoby mistrů jsou vědomými a inteligentními prostředníky tohoto jediného mistra, který z nich září, a tak pomáhá na stezce všem, kteří se na toto vyzařování a nikoliv na osobu, správně zaměří. Rozlišujme proto moudře mezi osobnostmi mistrů a mistrem Bohem Já jsem, ale nikdy je nerozdělujme, tím méně je nesmíme stavět proti sobě. Osoba mistra si zaslouží naši hlubokou úctu a vděčnost, ale nesmíme ji nikdy absolutizovat a stavět na úroveň samého Boha a již vůbec ne pro ni odmítat a dokonce nenávidět jiné osoby mistrů. Bohužel se tak často děje.

 

Příklad nacistického myšlení z roku 2013

2. 8. 2013

Jiří Vacek

...Nacistické názory M.M. na presidenta Beneše se plně shodují s Hitlerovou nenávistí k němu. Po W. Churchillovi byl Beneš hned další v pořadí Hitlerovy nenávisti k němu. Věděl dobře proč. Beneš byl jedním z mála Hitlerových odpůrců od jeho samých začátků v 30. letech minulého století. Každý, kdo takto odsuzuje presidenta Beneše, bez jehož práce by prvá ČSR nevznikla a druhá by nebyla obnovena, se řadí věrně po bok Hitlerovi...

 

Já jsem září neustále

3. 8. 2013

Jiří Vacek

Vědomí Já jsem, ono biblické „bohové jste“, září v každém člověku neustále, ale pro překážky na naší straně je nezakoušíme. K tomu se vztahuje citát z bible: „Svítí světlo v temnotách, ale ty je nepoznávají“. Světlo je světlo vědomí Já jsem, temnoty jsou zlé a Bohu se protivící síly. Chceme-li, aby z nás Bůh, Já jsem, zářil včetně lásky a inteligentní síly, kterou je, musíme překážky, které brání jeho vyzařování, rozpustit. To je očista prováděná zejména pomocí postoje sebe si vědomého pozorovatele a rozlišovací schopnosti. Duchovní skupiny, které tyto postupy nemají, prostě bdí nad myslí a snaží se těchto nečistot zbavit podobným úsilím.

 

K odsunu sudetských Němců

5. 8. 2013

Jiří Vacek

Náš stát neustále snáší útoky těch, kteří převzali Hitlerovu nacistickou rétoriku, jejím cílem je zvrátit výsledky 2. světové války a omluvit obrovské zločiny, kterých se za války Němci na nás dopustili. V rámci této mediální kampaně, kterou platí živly nepřátelské všemu českému, naši nepřátelé nestydatě lžou o odsunu sudetských Němců. Například z něho obviňují lživě presidenta Beneše nebo zpochybňují jeho právní platnost. Jaké je pravda a skutečnost, zjistí každý nezaujatý čtenář z následujícího článku amerického právníka.

 

Handful of Gems (Hrst drahokamů)

23. 8. 2013

 

Kolektivní vina existuje

24. 8. 2013

Jiří Vacek

Samozřejmě, že víme: mnoho dnešních Němců si uvědomuje, jakých zločinů se za války dopustili a snaží se válečné zločince potrestat. Otázka je, kolik jich je. Na konci války prakticky všichni Němci až do poslední hodiny bojovali za Hitlera a přáli si vítězství a ve válce, kterou vedli, nespatřovali nic zlého. Všichni Němci v té době přijali Hitlerovy nacistické názory; nejen přijali, ale také za jejich uskutečnění bojovali a proto se dopouštěli těch nejhorších zločinů proti lidskosti. Jinými slovy: všichni Němci za války byli nacisty a jako nacisté se i chovali.

 

Havlistický festival je letos věnován sudetským Němcům. Jsou to kolaboranti, zuří veteráni

25. 8. 2013

parlamentnilisty.cz

Neuvěřitelná sudetoněmecká provokace provedená jejich podplacenými českými pomahači. Takto ostře hodnotí váleční veteráni, bývalí vězni německých vyhlazovacích koncentračních táborů a vedení Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) zatím poslední pokus vyhnaných válečných zločinců změnit u Čechů názory na to, kdo je viníkem za rozpoutání 2. světové války.

 

Nad jedním dopisem...

30. 8. 2013

Jiří Vacek

Další poučení z celé záležitosti je o důležitosti mistra a jeho duchovní moci. Máme setrvávat co nejvíce v jeho tělesné přítomnosti, protože nás opravdu chrání před zlem. Samozřejmě, že žák nesmí podlehnout silám zla, které jej proti mistrovi popouzejí. I mistři mají svého mistra a to, že jsou sami mistry neznamená, že ve vztahu ke svému mistrovi mohou podléhat neúctě, kterou, jak učí Ramdas, vytváří jeho blízkost a snadná dostupnost. V této oblasti i pro ně platí ve vztahu k mistrovi vše, co platí pro ostatní hledající.

 

Otázka našich komunistů

31. 8. 2013

Jiří Vacek

Nepřátelé všeho českého využijí každé lži a demagogie proti našemu národu. Jedna z těchto lží je: „Vládli u vás komunisté“. Ti se u nás zmocnili vlády až 3 roky po válce, takže souvislost s německou okupací sice je, ale jiná. Samotné zločiny Němci spáchané za války na nás s tím nemají nic společného. Vláda komunistů je neomlouvá.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky