Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Německé umění genocidy

15. 7. 2012

Jiří Vacek

Němci se řadí i na přední místo na světě v umění genocidy jiných národů. Až na malý zbytek Lužických Srbů vyvraždili všechny Polabské Slovany a uloupili jim jejich zem. Lužické Srby dnes již nevraždí. Ti prostě vymírají v jejich zemi. Ač jsou původními obyvateli, kteří sídlí ve své zemi dlouho před Němci, nemají jako národ nárok ani na sebeurčení ani na autonomii, prostě na nic. Ani na holou existenci.

 

V republice je porušováno ústavou zaručené právo na náboženskou svobodu

20. 7. 2012

Jiří Vacek

Dnes jsem znovu obětí stejného systému tajných lživých, nepravdivých a nezákonně vyhotovených posudků. Vystavuje je „Společnost pro studium sekt“. Společnost je naprosto soukromý spolek, který tvoří skupina křesťanských kněží a teologů, kteří předstírají, že jsou objektivními vědci religionistiky. Nepoctivě před veřejností zatajují, že jsou činní ve svých církvích jako kněží a teologové a jsou i jejich zaměstnanci, a proto jednají souhlasně se svým vyznáním víry a nejsou a ani nemohou být z tohoto důvodu objektivními vědci. Jejich cílem je ve shodě se svým vyznáním víry, jejíž částí je papežův soud „jóga je blud a škodí duši“, kritizovat všechny nekřesťanské duchovní směry jako sekty nebezpečné pro společnost.

 

Moje zkušenost s vedoucím představitelem Společnosti pro studium sekt

22. 7. 2012

Jiří Vacek

Osobně mám na představitele Společnosti pana Vojtíška nedobré vzpomínky. Na základě předstíraného přátelského zájmu o naší duchovní praxi získal pozvání k nám do bytu. Na jeho naléhání jsem pro jeho časopis Dingir napsal informaci o tom, oč se snažíme. Bez mého vědomí a svolení porušil bezohledně zákon o autorských právech a můj článek upravil bez mého souhlasu tak, že nás v očích čtenářů poškodil.

 

Společnost pro studium sekt: religionisté, kteří neznají religionistiku

30. 7. 2012

Jiří Vacek, Josef Šťastný

Mezi našimi přáteli je mnoho vysokoškolsky vzdělaných přátel, a to dokonce i z religionistiky. Jedním z nich je i J. Šťastný. Co zjistil, píše níže.

 

Památka Českého Malína je nežádoucí

31. 7. 2012

Jiří Vacek

Naše noviny vlastněné Němci i televize, kde mají sudeťáci velký vliv, o vyvraždění Českého Malína zarytě roky mlčí. Zprávy o tomto obrovském zločinu nalezneme pouze tam, kam ještě nesahá moc nepřátel našeho státu. O Malínském zločinu píše proto „Zpravodaj Sdružení Čechů z Volyně“, mimořádné číslo 2012 z července tohoto roku...

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky