Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Irští duchovní mučili děti, tvrdí Amnesty International

23. 10. 2011

novinky.cz

Sexuální a jiné zneužívání dětí katolickými duchovními v Irsku doprovázelo nelidské zacházení i vyslovené mučení. Podle televize BBC to uvedla tamní pobočka Amnesty International (AI) s odvoláním na zprávy z vyšetřování.

 

Zadarmo brát, zadarmo dávat?

23. 10. 2011

Jaroslav Macháček, Jiří Vacek

...I Ježíšova skupina měla své finanční prostředky, jak vyplývá z Nového zákona, kde se uvádí jako jejich správce tehdy ještě apoštol Jidáš. K. Weinfurter sám se celý život šířením duchovních nauk uživil. Samo tvrzení "zadarmo dostal" je velká lež. V duchovní praxi se nic zadarmo nedostává, ale jen za tvrdou práci, která je spojena s velkým odříkáním a utrpením.

 

Dopis - poděkování za Morávku

23. 10. 2011

Pavel Růžička

... To slovo "prohloubení" je výstižné, protože jsem se opravdu dokázal uvědomit v hlubším a déle trvajícím vědomí sebe v pozorovateli. Který vždy vykrystalizoval jakoby v proud sebe sama po velkém a usilovném zaměření pozornosti na něho (sebe) s pomocí očisty a utišení mysli pránájámou. Vysledoval jsem, že je potřeba střídat usilovné "vlamování" se do Já s pokornou a bdělou odevzdaností k němu - jakožto k Bohu...

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky